Английската ФА ще се обърне към ФИФА с желание световната

...
Английската ФА ще се обърне към ФИФА с желание световната
Коментари Харесай

ФА с молба към ФИФА по повод накзанието на звездата на Брентфорд

Английската ФА ще се обърне към ФИФА с готовност международната централа да направи наказването на Айвън Тони годно за целия свят, оповестява “Скай Спортс ”. По този метод Тони няма да има право да отиде да играе в задграничен клуб до момента в който изтече наказването му, което е до 16 януари 2024 година, защото то важи единствено за британския футбол. 

Вчера нападателят бе отхвърлен за осем месеца от футбола, откакто бе приет по 232 обвинявания в нарушение на разпоредбите против хазартна активност от страна на футболистите. Също по този начин той бе санкциониран и със сума в размер на 50 хиляди паунда. 
 Изхвърлиха звездата на Брентфорд за осем месеца отвън футбола Изхвърлиха звездата на Брентфорд за осем месеца отвън футбола
ФА ще подаде писмена молба, която ще включва и документите по случая, само че решението на ФИФА наподобява по-скоро като условност, защото до момента няма сериозен казус, при който сходно предпочитание да е било отхвърлено.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР