Англия стартира участието си на световното първенство с трудна, но

...
Англия стартира участието си на световното първенство с трудна, но
Коментари Харесай

Крал Кейн изведе Англия до драматичен успех

Англия започва присъединяване си на международното състезание с сложна, само че доста значима победа с 2:1 над Тунис. В воин за “трите лъва” се трансформира Хари Кейн, осъществил и двете попадения. Африканците пък бяха точни след гол от дузпа на Саси.

Това е и първи триумф за международният първенец от 1966 година на мондиал от 2010 година насам, когато надделя Словения с 1:0. Нападателят на “Тотнъм” откри резултата в 11-ата минута след безредие в наказателното поле на Тунис. Десет минути преди края на първата част Кайл Уокър удари Бен Юсеф в наказателното поле, а реферът Уилмар Ролдан уточни бялата точка. Зад топката застата Саси, халф на “Ал Насър”, чийто удар влетя в долния десен ъгъл на Джордан Пикфорд.

След почивката отборът на Гарет Саутгейт опита всичко допустимо, с цел да превземе още веднъж вратата на появилия се като запаса пазач Бен Мустафа, само че гол по този начин и не падаше. За да пристигна 90-ата минута, когато Кейн още веднъж бе оставен непокрит във вратарското поле и с глава вкара за крайното 2:1.

За звездата на “Тотнъм” това е 15-ти гол в 25 мача за Англия. Единственият негов съотечественик с по-добър индикатор след подобен брой срещи е Гари Линекер (20). Освен това за Кейн това бяха и първи попадения на огромен конгрес, след фиаското на Евро 2016.

GOALLLLLLL HARRY KANE HAS WON IT FOR ENGLAND! #ENGTUN#WorldCuppic.twitter.com/s5fxbqpIYH

— World Cup 18 (@WorldCupStuff18) June 18, 2018
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР