Англия ще си осигури място на осминафиналите на Мондиал 2018,

...
Англия ще си осигури място на осминафиналите на Мондиал 2018,
Коментари Харесай

Саутгейт: Жегата няма да ни спре

Англия ще си обезпечи място на осминафиналите на Мондиал 2018, в случай че на следващия ден победи Панама в Нижний Новгород, а мениджърът Гарет Саутгейт е оптимист, че неговите ученици ще се оправят с всички компликации и ще стигнат до триумфа.

Островитяните стартираха в група G с измъчено 2:1 над Тунис с късен надвит гол на Хари Кейн в добавеното време. Прогнозите за горещо време и температура от над 30 градуса не тормозят Саутгейт, макар че се смята, че това ще даде известно преимущество на централноамериканците, които са привикнали с сходни условия.

" Жегата си е горещина и имам вяра, че ние ще се приспособяваме. Не мисля, че тя дава някакво преимущество. Всички смятат Панама за новобранец, само че на това международно състезание към този момент видяхме какъв брой мъчно може да бъде на огромните тимове против така наречен по-малки. Никой не се побеждава самичък. Приемаме изцяло съществено противника и нито за миг не сме си разрешили разпределяне в подготовката ни за идния мач.

САУТ

Определено обстановката в групата и удобна за нас, само че сигурно би трябвало да играем съсредоточено и с оптималната мотивация. Искаме да покажем на хората, че Англия може да играе по друг метод. Имаме технични футболисти, желаеме те да получават по-често топката и да покажат уменията си на терена. Ще нападаме от първата минута и сме подготвени да търсим успеха до края ", разяснява Саутгейт. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА АНГЛИЯ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ПАНАМА Мондиал 2018 2 кръг, неделя 24 юни  Англия 15:00предстои  Панама
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР