Англия се слави с очарователни жени, носещи името Кейт, а

...
Англия се слави с очарователни жени, носещи името Кейт, а
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл влезе в болница, но я объркаха с Кейт Мидълтън

Англия се слави с очарователни дами, носещи името Кейт, а това става мотив за неточности и измежду публицисти.

След като предходната седмица актрисата Кейт Бекинсейл показа с почитателите си в Instagram, че е постъпила в болница поради раздрана киста на яйчниците, тя се завърна в обществената мрежа, с цел да каже, че се усеща много по-добре.

View this post on Instagram
Turns out a ruptured ovarian cyst really hurts and morphine makes me cry. So thankful to everyone who looked after me #wobbly❤️

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jan 26, 2019 at 9:36pm PST

За настроението ѝ явно се е погрижила и вест в уеб страницата “USA Today”, която оповестява, че Кейт Бекинсейл е приета в болница, само че вместо фотография на актрисата, беше оповестена такава на Кейт Мидълтън .

Освен че благодари за благите пожелания за възобновяване, които е получила през последните няколко дни, актрисата показа в Instagram скрийншот на публикацията и написа:

„ Чувствам се много по-добре и се надявам, че е по този начин и при останалите девойки, които минават през същото. Връщам се назад към кралските си отговорности. Уилям изпраща поздрави ❤”

View this post on Instagram
It happens, @usatoday. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on Jan 30, 2019 at 3:23pm PST

Шегата беше продължена и от почитателите ѝ, а актрисата Сара Хайланд разяснява: „ Прати поздрави на Меган. “

От изданието “USA Today” обаче не се забавиха с отговор – екипът им остави коментар под обявата на Кейт Бекинсейл с думите: „ На първо място, радваме се да чуем, че се чувстваш по-добре. Извиняваме се за изображението, включено в тази публикация. Очевидно нашата система е подала първото изображение в галерията ни със фотоси в края на публикацията, вместо фотографията с теб, която сложихме. Просто се случи водещата фотография в галерията да е на херцогиня Кейт. Съжаляваме за грешката и работим по въпроса това да не се случва още веднъж. “

 Кейт Instagram

Като сътрудници можем да разберем обстановката с изданието, само че значимото е, че Кейт Мидълтгън Бекинсейл към този момент е по-добре.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР