Англия размаза отбора на Панама с 6:1 в среща от

...
Англия размаза отбора на Панама с 6:1 в среща от
Коментари Харесай

Англия писа шестица на Панама

Англия размаза тима на Панама с 6:1 в среща от група „ G”на Световното пърнвенство в Русия, играна в Нижни Новгород. „ Трите лъва” по този метод се класираха за осминафиналите в шампионата.

Резултатът беше открит в осмата минута от Джон Стоунс, който се разписа с глава след осъществяване на корнер. Във 22-ата минута Хари Кейн удвои с гол от дузпа. В 36-ата минута Джеси Лингард направи 3:0 след прелестен удар от дъгата на наказателното поле.

Англичаните обаче не стопираха дотук. Пет минути преди края на първото полувреме Джон Стоунс вкара втория си гол, а в добавеното време на първата част Хари Кейн вкара петия гол за Англия, още веднъж от дузпа. В 62-ата минута Англия вкара чудноват гол, откакто топката се отби в нищо неподозиращия Хари Кейн след отдалечен удар на негов съобторник и влезе във вратата на панамците. В 78-ата минута отборът от Централна Америка върна един гол, вкарвайки и първия си подобен на международно. След осъществяване на статично състояние се разписа Фелипе Балой Рамирес.

Англия и Белгия са водачи в групата с по 6 точки, до момента в който Панама и Тунис са си стегнали куфарите без извоювана такава. Кой ще е първи в групата ще стане ясно на 28 юни, когато Англия и Белгия се изправят един против различен в Калининград.
Снимка: БТА
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР