Англия разкова със 7:0 Черна гора в мач №1000 в

...
Англия разкова със 7:0 Черна гора в мач №1000 в
Коментари Харесай

Уембли освирка Джо Гомес, Стърлинг умря от срам

Англия разкова със 7:0 Черна гора в мач №1000 в историята си, а почитателите на „ трите лъва” още веднъж се прочуха по отрицателен метод. При триумфа над балканския отбор последователите решиха да освиркат мощно Джо Гомес, който влезе като запаса през второто полувреме на „ Уембли”, откакто станаха проблемите с офанзивния халф на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг.

Двамата се спречкаха по време на дербито в последния кръг сред Ливърпул и Манчестър Сити в края на мача. На другия ден дуото се събраха на Сейнт Джорджс Парк, където Стърлинг се е спречкал с бранителя на Ливърпул. Заради действието си звездата на „ гражданите” бе отхвърлен от състава на албионците от Гарет Саутгейт, само че въпреки всичко остана да тренира с тима след намесата на Гомес и целия състав.

В миналия мач на англичаните обаче Стърлинг не бе в групата, нещо, което никак не се понрави на почитателите на митичния лондонски стадион, които започнаха да хулят младия бранител на Ливърпул.

„ До всички британски почитатели, желаех да оставим нещата по този начин, само че би трябвало да приказвам още веднъж. Трудно е за мен да видя мой съотборник да бъде освиркан за нещо, което аз съм отговорен. Джо не направи нищо неверно и тези неща са незаслужени за него. Това бе тежка седмица за него и да бъде освиркван в довечера е безусловно несправедливо. Поемам цялата отговорност и одобрявам събитията. Чувствам се тежко, а в този момент поисквам на всеки да се прибере безопасно”, написа Стърлинг в обществените мрежи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР