Англия победи Словакия с 2:1 у дома в решителен мач

...
Англия победи Словакия с 2:1 у дома в решителен мач
Коментари Харесай

Англия с решителна крачка към Световното в Русия

Англия победи Словакия с 2:1 вкъщи в съдбоносен мач от група " F " на квалификациите за Световното състезание в Русия идващото лято. Станислав Лоботка даде преднина на гостите на " Уембли " още в 3-ата минута на срещата. Ерик Дайър съумя да изравни в 37-ата, а Маркъс Рашфорд донесе триумфа на " трите лъва " с 59-ата.

С тази победа възпитаниците на Гарет Саутгейт събраха 20 точки и заемат първото място в групата, до момента в който Словакия е на второ с пет пункта по-малко.

 Англия завоюва визитата си на Малта с 4:0
Англия проспа 80 минути, само че въпреки всичко прегази малтийците

Хари Кейн постави завършек на головата си суша

Гостите започнаха чудесно мача. Маркъс Рашфорд сгреши в полето на словаците, които проведоха мълниеносна контра. Топката стигна до Станислав Лоботка, който без проблеми осъществя за 0:1.

Англичаните въпреки всичко стигнаха до изравнителен гол в 37-ата минута. Маркъс Рашфорд центрира от корнер, а Ерик Дайър, който бе на близката греда, засече топката с глава за 1:1.

В 59-ата минута Маркъс Рашфорд се реваншира за грешката си при гола на гостите. Нападателят на Ман Юнайтед получи топката на границата на наказателното поле и с прелестен шут направи Дубравка беззащитен.

АНГЛИЯ - СЛОВАКИЯ 2:1

0:1 Лоботка (3)

1:1 Дайър (37)

2:1 Рашфорд (59)

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР