Англия победи с 3:0 Ирландия в контрола, играна на Уембли.

...
Англия победи с 3:0 Ирландия в контрола, играна на Уембли.
Коментари Харесай

Англия вкара три на ирландците, които са без гол вече 480 минути

Англия победи с 3:0 Ирландия в контрола, играна на " Уембли ". Превъзходството на " трите лъва " бе тотално, а Хари Магуайър (18'), Джейдън Санчо (31') и Доминик Калвърт-Люин (58') го материализираха с три безответни гола. На 18-и този месец България гостува на Ирландия в дуел от Лигата на нациите. " Зелената войска " няма маркиран гол към този момент в 480 минути футбол. Последното попадение на тима бе точно във вратата на нашия народен тим.

Гарет Саутгейт заложи на скица с трима централни бранители, като Рийс Джеймс и Букайо Сака действаха като халф-бекове. Хари Магуайър и Джак Грийлиш също стартираха, а Доминик Калвърт-Люин водеше офанзивата. Джейдън Санчо и Грийлиш му помагаха по фланговете. Ник Поуп стартира на вратата.
Шейн Дъфи бе с капитанската лента на Ирландия в отсъствието на Шеймъс Коулмън и Джеймс Маккарти.
" Трите лъва " взеха преднина от два гола до почивката. Хари Магуайър, който бе с капитанската лента, откри резултата в 18-ата минута. Отбраната на гостите почисти центриране от корнер на Маунт, само че топката стигна до Уинкс, който в изпрати към далечната греда. Там Магуайър надскочи Хендрик и Дъфи и засече с глава за 1:0.

В 31-вата Санчо удвои, откакто получи от Грийлиш и стреля в долния десен ъгъл.
За началото на второто полувреме Дийн Хендерсън размени Поуп на вратата, записвайки своя дебют за националния тим.

Доминик Калвърт-Люин направи 3:0 в 56-ата минута, когато осъществя дузпа, отсъдена за нарушаване на Кристи против Сака.

В края дебют записа и Джуд Белингам, който на 17 години и 136 дни стана третият най-млад дебютант в националния тим на Англия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР