Англия победи категорично с 6:1 Панама във втория си мач

...
Англия победи категорично с 6:1 Панама във втория си мач
Коментари Харесай

Англия се класира на 1/8-финалите след разгром над Панама

Англия победи изрично с 6:1 Панама във втория си мач от група G на Мондиал 2018 и си обезпечи предварително класиране на 1/8-финалите. Това беше и най-изразителния триумф за англичаните от всичките им участия на международни шампионати досега.
Героят бе същият, както и в мача против Тунис - Хари Кейн. Капитанът означи хеттрик (22, 45, 62), като първите му два гола бяха от дузпи, а при третия топката рикушира в крайници му след шут на Рубен Лофтъс-Чийк. Точни за триумфа бяха още бранителят Джон Стоунс с два гола (8, 40), както и Джеси Лингард (36). За противника се разписа Филип Балой в 78-ата мин., като това бе историческо събитие - първи гол за дебютанта Панама на международно състезание.
Така преди последните мачове в групата е ясно, че напред не престават Белгия и Англия. В четвъртък двата отбора играят между тях, с цел да дефинират кой ще приключи преди всичко. В момента те са с равни точки - по 6, и идентична голова разлика 8:2, само че белгийците имат преимущество за по-малко получени жълти картони.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР