Англия отвори бирариите, хотелите, ресторантите, фризьорските салони, киносалоните и музеите.

...
Англия отвори бирариите, хотелите, ресторантите, фризьорските салони, киносалоните и музеите.
Коментари Харесай

Англия отвори бирариите, хотелите, ресторантите, фризьорските салони, кината и музеите

Англия отвори бирариите, хотелите, заведенията за хранене, фризьорските салони, киносалоните и музеите . Това са част от ограниченията на английското държавно управление за разхлабване на ограничаващите ограничения в битката с ковид, осведоми Би Би Си.

Те обаче ще би трябвало да ползват ограничения за обществена отдалеченост . Премиерът Борис Джонсън прикани англичаните да подхождат " отговорно ". Някои фризьорски салони отвориха още през нощта . Сутринта се извиха дълги опашки пред фризьорските салони.
 България изиска пояснение от Англия поради карантината за българи
България изиска пояснение от Англия поради карантината за българи

Посолството ни в Лондон е отправило нота...

Според браншова организация съвсем 1/3 от всички питейни заведения, пъбове и заведения за хранене в Англия ще останат затворени през днешния ден.

Позволява се на две семейства да се срещат на закрити и открити места , в това число и да остават на посетители. Разрешават се и сватбите при прецизни правила от най-много 30 души.

Останалата част от Англия разхлабва ограниченията с друг график.
 Англия анулира възбраната за пътешестване до 90 страни
Англия анулира възбраната за пътешестване до 90 страни

Популярна дестинация като Турция също се чака да бъде включена в листата

В Северна Ирландия бирариите и заведенията за хранене могат да отворят в петък. В Шотландия ще разрешат отварянето на откритите места в бирариите и заведенията за хранене от 6 юли. На закрито ще проработят от 15 юли. В Уелс управляващите дадоха обещание да беседват със притежателите за евентуално последователно отваряне, само че не се показва дата за момента. Полицията в Уелс предизвести хората да не пресичат границата за една бира.

В лечебни заведения в Англия са доказани още 39 умряли от ковид . Починалите са на възраст сред 44 и 99 година Всички пациенти са имали хронични болести. Общо 28 871 души са умряли от ковид в британски лечебни заведения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР