Англия. Не работим в момента. И понеже имаме доста време,

...
Англия. Не работим в момента. И понеже имаме доста време,
Коментари Харесай

Роми Иванова: Хората не решават кризи ПРЕЗ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, господа!

Англия. Не работим сега. И тъй като имаме много време, а малко неща за извършване - стартира да ни писва. Дадоха ни опция да излизаме измежду природата и взех решение интензивно да се възползвам от този факт и да извозвам повече време в придвижване на открито, където има чист въздух и слънчице.
Хората (в по-голямата си част) съблюдават отдалеченост. Спазват я на всички места, тъй като на всеки ъгъл, всяка врата, всеки огромен и дребен магазин, на входа на всеки парк и съвсем на всички места има разяснителни табели. Информационни табели, които изясняват по какъв начин и за какво би трябвало да се държим на обществени места. Магазините се оборудваха по този начин,че чиновниците им да са защитени, а магазина разграфен и под някакъв пропусквателен режим. Информация върви по радиа и допускам малките екрани, която приканва жителите да не излизат да работят, в случай че не е неизбежно - също.

Всяко домакинство получи писмо. Подробно пояснение какво и по какъв начин ще се случи и за какво тъкмо по този начин.

Всички институции - държавни и частни работят за жителите. Имаш правото да спреш изплащанията на заеми, да се свършеш с кредиторите си и да и в случай че аргументите за невъзможността да плащаш са свързани с актуалното състояние, да получиш " breathing space ". Тази глътка въздух ти се дава, тъй като ти не работиш по независещи от теб аргументи и тъй като страната е дала опция на всички по веригата да понижат или въобще да не претърпят загуби. Усещането,че има към кого да се обърнеш за разнообразни проблеми въпреки всичко е много облекчаващо в сходни моменти.

Та желаех да кажа по какъв начин се усеща изцяло какъв брой доста средства и старания са вложени в осведомителната акция, в контрола над съблюдаване на минимума и така нататък и тъй наречените

Хората не вземат решение рецесии ПРЕЗ ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, господа!

Не са се трансформирали в ТОРБАЛАН, който да стряска хората, зверейки се и цитирайки измислени статистики отдолу под лупа.

Тук не се приказва ненужно и не се сме на полюса на информацията с 360 градуса, тъй като се приказва единствено доказана информация, дадена от СПЕЦИАЛИСТИ в региона.
Към хората се обръщат ПОЧТИТЕЛНО, даже това да е най-лицемерното нещо на света.

И никой не си прави гаргара обществено с обществото.

Така не става. И не трябва!

Ако вместо да мислят по през целия ден кого, по какъв начин и защо да глобят, българските политици си бяха свършили работата и не бяха " усвоили " средства за лична полза единствено, в този момент евентуално на всеки ъгъл и на всеки дом даже, щеше да има информация по отношение на Ковид-19 и методите по които да се предпазим, да предпазим останалите и в това време да има свободна на напредване.

Изкарахте хората елементарни и се оправдахте с тях,но в действителност простите сте вие и нямате ум да прикриете старите си провинения. Вместо това ламтите за още.

Всичко има край, нали помните?

Не сте излезнали да кажете какъв брой пари сте получили и къде са отишли те.
- Нямате организация
- Нямате поредна политика
- Нямате специалисти в щаба
- Нямате обществена политика
- Нямате финансова политика по отношение на бизнеса
- Нямате АКЪЛ
- Нямате срама

И по тази причина не спирате да се подигравате с жителите.

Напомням ви,че частната благосъстоятелност е неприкосновена, идиоти.

Не е нужно да давате ум кой какво да прави със личните си средства.

Вместо това кажете какво направихте вие с ПУБЛИЧНИТЕ СРЕДСТВА на този народ и тази страна.

Роми Иванова, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР