Англия може да не е първото място, което ви идва

...
Англия може да не е първото място, което ви идва
Коментари Харесай

15 причини да посетите Англия през зимата

Англия може да не е първото място, което ви идва мислено за посещаване през зимните месеци. Тогава там е студено, както и у нас.

Все отново налице са 15 аргументи, заради които тази страна си заслужава да бъде посетена през идващите няколко месеца.

Има малко туристи
По друго време на годината ще бъдете заобиколени от доста други туристи, увлечени в разглеждането на забележителностите на Англия.

Освежаващи разходки из града
Сутрините са мразовити, само че идеални за бърза разходка из града или покрайнините.

Коледни пазари
От обичайни магазинчета по улиците на британските градове до големите светещи базари, които ще ви завладеят с празнично въодушевление. Елате тук през декември. Заслужава си.

Насладете се на пейзажа
Да, пейзажите са красиви когато и да е на годината, само че изключително завладяващи през зимата. Разходка по крайбрежието в буреносен ден ще бъде запомнена.

По-евтино настаняване
Хотели, жилища, B&BS и така нататък През зимните месеци цените за настаняване са по-ниски.

Отпуснете се в локалните пъбове
Английските пъбове са прелестна опция да опознаете локалната просвета. Настанете се комфортно в някой от тях, покрай огъня и отпивайте сладко от халба с бира.

Красиви светлини
През зимата в Англия светлината е характерна. По-различна, в сравнение с през останалите месеци през годината. Има отлични условия за панорамна снимка.

Има късмет да завали сняг
Не е обезпечено, само че най-голяма е вероятността точно през зимата да бъдете заобиколени от снежинки. Става приказно красиво.

Прекрасни изгреви и залези
Бъдете романтици и се отправете към Англия с едничката цел да се насладите на моментите, когато слънцето изгрява или залязва. През зимата се откриват неповторими гледки, които ще сгреят душата ви.

Музеи и галерии
Ако сте в Англия през зимата, насладете се на опцията да разгледате по-спокойно музеите и галериите в отсъствието на тълпи от туристи.

Морска храна
Зимата е един от най-удачните моменти да вкусите от локалната морска храна.

Дива природа
За феновете на природата посещаване в Англия през зимата е същински подарък. Ще можете да видите многообразие от екземпляри.

За да бъдете облечени дебело
Времето в Англия е темпераментно. Ако планирате посещаване, наложително се снабдете с задоволително топло облекло.

Необичайни градчета
В цяла Англия ще откриете причудливи и необикновени градчета и селца. Те се характеризират със характерна приказна атмосфера. Не пропускайте опцията да се разноските из тях.

За да посрещнете новата година
В цялата страна, само че съответно в Лондон, може да откриете прелестни благоприятни условия за посрещане на новата година. Фойерверки ще озарят целия град, небето ще бъде обагрено във всевъзможни цветове, щом удари среднощ. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР