Англия може да излезе с един от най-младите си състави

...
Англия може да излезе с един от най-младите си състави
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт дава шанс на младоци срещу Черна гора


Англия може да излезе с един от най-младите си сформира в цялата си история против Черна гора в четвъртък. За това загатна мениджърът на " трите лъва " Гарет Саутгейт. Англичаните се нуждаят единствено от точка, с цел да си обезпечат едно от първите две места в групата и да се класират за Евро 2020, а срещата ще бъде по-специална, защото е под номер 1000 в историята на националния тим.

" Със сигурност ще пусна много млад състав. Срещу Испания предходната година избрах една от най-младите единайсеторки от десетилетия и мисля, че тази на следващия ден ще бъде с даже по-ниска междинна възраст. Англия постоянно е разполагала с обещаващи тимове, само че тази група от играчи реализира освен това през предходната година, достигайки до полуфинала на международното. Тогава не бяхме нито най-опитните, нито най-талантливите, само че в този момент разполагаме с доста повече капацитет даже по отношение на тогава ", съобщи Саутгейт.

В състава като титуляр най-вероятно ще стартира плеймейкърът на Лестър Джеймс Мадисън, за който това ще бъде дебют за националния отбор.

Саутгейт удостовери, че против черногорците няма да разчита на Рахийм Стърлинг, който бе осъден за един мач по вътрешния устав поради сбиването си със съотборника си Джо Гомес на тренировката в понеделник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР