Англия изпадна в шок, след като Хари Кейн се оказа

...
Англия изпадна в шок, след като Хари Кейн се оказа
Коментари Харесай

Панамец е най-тежък на световното объркаха теглото на Хари Кейн

Англия изпадна в потрес, откакто Хари Кейн се оказа един от най-тежките играчи на международното. Това стана откакто всички дефинираха съставите си за шампионата на планетата.

Капитанът на англичаните е подаден като тежащ 98 кг на ФИФА. От британската федерация незабавно оповестиха, че става въпрос за административна неточност и той е 89 кг. От " Тотнъм " го водят като 85,5 кг.

Най-тежък на международното е панамецът Роман Торес, който е 99 кила. След него с 98 са англичанинът Хари Макгуайър, бранителят на Дания Яник Вестергард и халфът на Саудитска Арабия Абдула ал-Хаибари.

Най-леките от всички са Такахаши Инуи от Япония, Хавиер Акино от Мексико и Мбарк Бусуфа от Мароко, които са единствено по 59 кила. След тях с 60 е англичанинът Джеси Линдгард.

Най-висок е хърватина Ловре Калинич, който е 201 см. Единственият различен над 2 метра е Вестергард. Федерико Фацио от Аржентина и вратарят на Белгия Тибо Куртоа са 199 см.

Най-ниски на международното - единствено 165 см са Алберто Кинтер (Перу), Яхиа ал-Шехи от Саудитска Арабия и Джердан Шакири от Швейцария.

Най-високият тим е Сърбия със приблизително 186,69 см, малко пред Дания - 186,6. Датчаните са най-тежки със приблизително тегло 82,6 кг. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР