Англия е явен фаворит, но България има своите шансове да

...
Англия е явен фаворит, но България има своите шансове да
Коментари Харесай

Националите твърдо вярват в шансовете срещу Англия

Англия е очевиден любимец, само че България има своите шансове да реализира положителен резултат на ст. " Уембли ". Около това мнение се сплотиха и тримата дебютанти в състава на националния тим, които приказваха пред медиите два дни преди евроквалификацията в Лондон. Двубоят е на следващия ден от 19:00 ч. наше време и ще бъде предаван директно по Българска национална телевизия.

" Няма място за терзание. Всеки мечтае да играе на " Уембли " против Англия, тъй че от този мач може единствено да спечелим - безапелационен беше крилото на " Етър " Даниел Младенов, който получи първата си повиквателна за А отбора на 32 година - Ако получа късмет, уповавам се да мога да оказа помощ на тима. Все отново би трябвало да сме реалисти. Разбира се, би трябвало да имаме и ден, тъй като играем против едни от най-хубавите футболисти в света. Всеки тим си има своите недостатъци, само че в тима на Англия те са малко. Трябва да играем бързо с топката, с цел да може да създадем някоя изненада пред противниковата врата. "

Аналогично мнение показа десният бек на арменския " Арарат " (Ереван) Георги Пашов (29 г.).

" Атмосферата е доста добра, уповавам се да остане такава и след мачовете - съобщи юношата на " Литекс ". - Трябва да сме доста дисциплинирани, да осъществим напътствията и проекта, който има господин Балъков за мача. Естествено, би трябвало да имаме и малко шанс, тъй като това е един от най-хубавите тимове в света. Страх и терзание няма, само че има почит. Всички знаем против кого излизаме. Просто считам, че в случай че сме пределно стимулирани, в случай че дадем не 100, а 120% от себе си, може да вземем нещо в Лондон. Те са безспорен любимец, тъй че позитивен резултат за нас ще е даже равният. "

Вратарят на " Локо " (Пд) Мартин Луков също показва оптимизъм:

" Всички сме в положително въодушевление, упражняваме крепко и ще дадем най-хубавото от себе си. По принцип е хубаво да сме максималисти, само че в тази ситуация би трябвало да бъдем и реалисти. Мачът ще е доста тежък, би трябвало да сме доста съсредоточени. Със сигурност има предстартова тресчица, само че като цяло позитивни страсти тресат лагера. Селекционерът непрекъснато ни повтаря, че футбол със боязън не се играе. Наясно сме с какви футболисти разполага Англия, разучили сме ги. И те имат своите недостатъци, ще създадем всичко допустимо, в случай че сбъркат, да се възползваме. Не съм математик, с цел да пресмятам какви са ни възможностите, само че имам вяра, че ги имаме. Наистина го имаме вяра всички. "

Двубоят сред Англия и България ще бъде управителен от съдийска бригада от Италия. Главен рефер ще бъде Марко Гуида, а неговите асистенти са Матео Пасери и Джорджо Перети. Четвърти съдия е Микаел Фабри. Делегат на УЕФА е финландецът Петер Лундстрьом.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР