Англичанинът Рос Бълок завърши живота си със самоубийство след обвинение

...
Англичанинът Рос Бълок завърши живота си със самоубийство след обвинение
Коментари Харесай

#MeToo: Англичанка преспа с колега, хареса ѝ, но после го обвини в изнасилване и той се самоуби

Англичанинът Рос Бълок приключи живота си със самоубийство след обвиняване в обезчестяване от колежка на работното си място, написа " Дейли Мейл ". Както оповестява изданието, виновността на Бълок не е била потвърдена.

38-годишният британец от Редитч е арестуван през 2015 година Той бил вкаран в ареста в продължение на месец, макар показаната от него преписка, показваща флирта сред него и дамата, която го обвинила в обезчестяване. " Надявам се, че си се забавлявала и си се чувствала добре " - пита мъжът в едно от известията, намеквайки за времето, прекарано дружно. Тя дава отговор утвърдително.



Случаят бил замразен, само че Бълок бил предизвестен, че по-късно може да бъде публично упрекнат. Мъжът се самоубил в гаража. В предсмъртната си записка той оповестява, че " цялата тази година на същински пъкъл " е завършила за него.



Според родителите, виновността за гибелта на сина им е на локалната полиция, която преглежда случая. Майката на Рос, 74-годишната Карол Бълок, описа, че обвиняванията вечно са трансформирали сина й. " Рос щеше още да е жив, в случай че полицията се бе отнесла по-внимателно към думите му ", споделя бащата на Бълок, 76-годишният Роналд.



Родителите на Бълок може да подадат цивилен иск против полицията в Западна Мърсия. От полицията са изказали съболезнования на семейство Бълок във връзка със гибелта на сина си. Служителите на реда също по този начин са обърнали внимание на обстоятелството, че мъжът е бил освободен без каквито и да било дейности по отношение на него.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР