Англичанинът Дейвид Гилбърт продължи с отличното си представяне на снукър

...
Англичанинът Дейвид Гилбърт продължи с отличното си представяне на снукър
Коментари Харесай

Гилбърт премина през Магуайър за полуфинал на Мастърс

Англичанинът Дейвид Гилбърт продължи с отличното си показване на снукър Мастърс 2020, откакто победи Стивън Магуайър с 6-2 и се класира за полуфиналите на шампионата. Гилбърт впечатли с изявите си в първия кръг, когато разруши първенеца от 2018-та година Марк Алън с 6-1, регистрирайки 95 % успеваемост при удари за вкарване, а през днешния ден той още веднъж бе на висота и не остави шансове на противника си.

Гилбърт стартира вихрено дуела в "Алекзандра Палас " в Лондон и направи най-високия брейк в шампионата досега - 144 точки, с цел да вземе първия фрейм, след което съумя да се наложи в оспорваната втора партия със 70-59. Скоро по-късно Гилбърт дръпна с 3-0, само че Магуайър съумя да върне един фрейм преди почивката. След паузата обстановката не се промени и Гилбърт взе два следващи фрейма, с цел да се приближи на една партия от триумфа. Магуайър съумя да отсрочи края с триумф в седмия фрейм, само че неговият противник не сподели съмнение и затвори мача с 6-2.

По този метод Гилбърт се класира за полуфиналите на Мастърс при дебютното си присъединяване в влиятелната конкуренция, като по-късно довечера той ще научи името на противника, откакто се изиграе дуелът сред Кайрън Уилсън и Стюарт Бингам. В горната половина в спор за място на финала ще влязат Шон Мърфи и Али Картър. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР