Англичанинът Дани Джеймс, който наби шотландски инвалид в Слънчев бряг

...
Англичанинът Дани Джеймс, който наби шотландски инвалид в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Биячът англичанин от Слънчев бряг остава в ареста

Англичанинът Дани Джеймс, който наби шотландски неработоспособен в Слънчев бряг предходната седмица, остава в ареста. Това постанови Окръжният съд в Бургас, само че загатна в определението си, че може и да го пусне скоро под парична гаранция или домакински арест, в случай че потвърди, че татко му има апартамент в Несебър и няма заплаха да се укрие.

Тази теза защитаваше юристът му Мартин Костов, само че с изключение на нотарялният акт не съумя да показа друго доказателство. Ако показа, съдът в Несебър ще насрочи ново съвещание, с цел да преразгледа мярката му.

" Това не бях аз. Не съм неприятен човек и в никакъв случай не съм правил нещо неверно през живота си ", сподели 27-годишният британец и се извини за постъпката си.

Според юриста му се разплакал в ареста, където изискванията били безчовечен и лежи към този момент седмица поради " младежка дивотия ".

" Той към този момент си е получил наказването. Тази мярка е непропорционална. Няма да отиде във Англия, а ще остане тук. Задържането му е репресивна мярка ", съобщи Мартин костов, които изиска за Дани Джеймс домакински арест или парична гаранция.

Лабораторен разбор ще би трябвало да откри дали Дани Джеймс е набил шотландеца под въздействието на опиати. Според него налетял под влияние на огромно количество алкохол, което смесил по заведения в Слънчев бряг. От 10 години идвал в България и до момента не е имал прегрешения, сподели обвиненият. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР