Англичанинът беше арестуван, след като преби и опита да удуши

...
Англичанинът беше арестуван, след като преби и опита да удуши
Коментари Харесай

Това Обяснява Много! Ето Какво Откриха В Стаята На Бияча На Възрастния Инвалид

Англичанинът беше задържан, откакто преби и опита да удуши различен почиващ - 68-годишен шотландец, който се придвижва с бастун. Младият британец опита да избяга на служителите на реда, спускайки се по терасите от петия етаж надолу.

Ангелина Ангелова описа, че Кнот е почивал дружно с майка си в Слънчев бряг, като от рецепцията в началото дори я повикали, с цел да го успокои. Без резултат, както се вижда от фрагментите от случая, сниман от охранителните камери.

Екшънът стартира в ранните часове на вчерашния ден. Кнот, във очевидно нетрезвено положение, опитал да вземе алкохол от затворен външен бар. Охранител го видял и " учтиво го помолил да не влиза зад бара ". Последвала експанзия - Кнот блъснал охранителя, който съобщил за случая по радиостанцията.

По думите на Ангелова, той влезнал в хотела превъзбуден. Там още веднъж го посрещнали охранители, протегнал ръка им. " Избягал е, те са тръгнали да го търсят, защото площта на хотела е много сериозна ", изясни пиарът на хотела.

По думите на охранител англичанинът нападнал възрастния шотландец, тъй като му направил забележка да не се пробва да влезе в бара, който към този момент бил заключен. Побойникът избягал и се заключил в стаята си на 5-ия етаж. Когато служителите на реда пристигнали, той избягал през терасата и скачайки от етаж на етаж, стигнал до земята. Там го арестували.

Дали ще му бъде повдигнато обвиняване, ще стане ясно през днешния ден, когато в 11 ч Апелативната прокуратура в Бургас ще опише какво се е случило на брифинг пред публицисти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР