Англичанин счупи световен рекорд на Гинес, като изпи питие в

...
Англичанин счупи световен рекорд на Гинес, като изпи питие в
Коментари Харесай

22-годишен мъж счупи рекорд, като пи в 67 кръчми за 24 часа

Англичанин счупи международен връх на Гинес, като изпи пиво в 67 разнообразни кръчми за интервал от 24 часа, написа trafficnews.bg.

22-годишният Нейтън Кримп счупи върха за най-вече посетени пъбове за 24 часа (индивидуално) и в последна сметка посети 67 пъба в региона на Брайтън, Англия, в границите на към 17 часа.

Кримп, който беше съпроводен от двама другари, имаше за цел да победи върха от 56 кръчми, който беше подложен от Гарет Мърфи в продължение на 10 часа в Кардиф, Уелс, по-рано тази година.

„ Това беше най-трудното нещо, което в миналото съм правил. Напълно го подцених и не мислих, че ще е толкоз мъчно в действителност “, сподели Кримп пред локално издание.

„ Планът беше да се опитам да бъда изтрезнял за първите 25 кръчми, само че се напих още на 15-а механа. Опитах и да разбърквам питиетата и поръчвах постоянно алкохол в едната чаша и безалкохолно в другата чаша ", сподели той.

Правилата на Гинес изискват Кримп да пие по едно пиво във всяка механа и да събира доказателства, в това число разписки и подписи на очевидци.

„ Най-трудната част беше непрекъснатото вървене до тоалетната, което отнемаше по-голямата част от времето “, сподели Кримп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР