Англичанин наряза гумите на над 50 автомобила в Добрич в

...
Англичанин наряза гумите на над 50 автомобила в Добрич в
Коментари Харесай

Кой и защо наряза гумите на 56 коли в Добрич?


Англичанин наряза гумите на над 50 автомобила в Добрич в нощта против четвъртък. Мъжът към този момент е обвинен. Свидетел на вандалската демонстрация е реагирал.

Тодор чува към 2 ч. през нощта крясъци и викове.

„ Облякох се, излязох и видях пред вратата двама мъже, които са нападателни. Помолих да се пернат от вратата и единият се обърна към мен на британски. Той ми приказва и ми сподели неприлични жестове. Започнаха да буйстват. Мисля, че британският жител беше и дрогиран “, сподели той.

Говорителят на районната прокуратура Даниел Петков изясни, че през вчерашния ден към 7 ч. са получени голям брой сигнали в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Добрич за спукани гуми.

„ Англичанин е почнал да реже гумите и то доста безсистемно. Той е посетил тъста си, който живее в блока дружно със брачната половинка си и детето си. Двамата са консумирали известно количество алкохол, вследствие на което си пуснали мощна музика. Възникнал е спор сред тях и други живущи във входа, при който не се е стигнало до физическа разпра. Под афект от този скандал той е напуснал жилището, респективно блока счупил е стъклото на входа и е почнал без никакви причина да пука гумите на колите благодарение на нож “, сподели Петков.

Извършителят на действието е арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи неотложно след закононарушението. Потърпевшите ще си търсят правата по правосъден път.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР