Ангелски коси е своеобразен термин за любителите на теориите за

...
Ангелски коси е своеобразен термин за любителите на теориите за
Коментари Харесай

Ангелски коси - феноменът, който свързва Дева Мария и НЛО

Ангелски коси е самобитен термин за феновете на теориите за битие на НЛО.

Те настояват, че при прекосяването на НЛО покрай земята се отделяли фини като паяжина влакна, лепкава субстанция, която след минути се разпада и изчезва.

ВИЖТЕ КАДРИ, ЗА КОИТО съдебна експертиза ТВЪРДИ, ЧЕ СА ИСТИНСКИ СНИМКИ НА НЛО

Не малко учени са търсили пояснение на сходен феномен, за който свидетелстват хора, които настояват, че са следили НЛО. Една от публикуваните измежду уфолозите теории е, че ангелските коси са резултат на йонизиране на въздуха от електромагнитно поле.

През 2007 година Франция отвори своите архивите с информация за НЛО.

Жертвите на близка среща с НЛО съдят държавното управление на Съединени американски щати за обезщетение

Данните съдържат близо 1 600 свидетелства за неидентифицирани летящи обекти, събирани в продължение на пет десетилетия.

За към 25% от тези случаи в заключението се показва: „ Въпреки положителната и цялостна информация, не може да се даде пояснение на случая ".

Един от любопитните случаи е край градчето Олорон-Сент-Мари (Oloron-Sainte-Marie), Западна Франция. Над 100 души описват, че в ранния следобяд на 17 октомври 1952 година са видели нещо извънредно в небето, а десетки от тези очевидци дават показания в полицията за това, което са видели.

Уникални фотоси на НЛО от преди ерата на фотошоп

Те настояват, че в небето се появил огромен летящ обект с продълговата цилиндрична форма, сходна на огромна пура. Около главния обект доста от очевидците виждат и по-малки летящи обекти със сферична форма, които били червени на цвят и с жълт линия, сходна на леко публикуван пръстен. Обектите се движели бързо и зигзагообразно, а когато два от тях се доближавали един до различен, сред тях прескачал ярка линия,подобна на електрическа дъга.

Според свидетелските показания имало към 30 такива сферични обекта към главния цилиндричен.

При прекосяването им, върху земята паднали голям брой бели влакна, наподобяващи на паяжина. При досег те ставали на вещество, сходно на желатин, което малко по-късно изчезвало, като че ли се стопявало.

Десет дни по-късно същият феномен бил разказан и от очевидци край френското населено място Гаилак, намиращо се на към 300 километра на северо-изток.

Интересното е, че сходни наблюдения са докладвани през разнообразни години и в други места по света, като главната аналогия е сребристият цилиндричен обект в небето и белите влакна, падащи от небето, на които медиите дават името „ благ коси “.

Интересно е, че феноменът "ангелски коси " се свързва и с разказите за явяването на Дева Мария на трите овчарчета от Фатима.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР