Ангелкова предложи Гаранционен фонд на искащите оставката й. Това се

...
Ангелкова предложи Гаранционен фонд на искащите оставката й. Това се
Коментари Харесай

Ангелкова предложи Гаранционен фонд на искащите оставката й

Ангелкова предложи Гаранционен фонд на искащите оставката й. Това се случи по време на среща сред министърът на туризма Николина Ангелкова и представителите на Обединение " Бъдеще за туризма " Георги Пасев и Свидна Динева.

Припомняме, че на 16 април представители на туризма у нас желаеха оставката на Ангелкова. По думите им тя е изгубила доверието на сектора.

По време на срещата министърът на туризма съобщи, че са обрисувани съответни области за взаимна активност. Една от сферите на двустранното съдействие е полемиката за основаване на Гаранционен фонд в туризма, който ще помогне да се преодоляват последствията от неосъществени по разнообразни аргументи пакетни пътувания и почивки.

Ангелкова предлага да се удължи до 12 месеца срокът за възобновяване от туроператори на суми на туристите поради неосъществени при рецесията ваканции и почивки. Идеята бе подкрепена от представителите на обединяването, в което вземат участие туроператори, туристически сътрудници, притежатели тук-там за настаняване и изхранване, екскурзоводи и превозвачи, разяснява тя.

Бе реализирана договореност специалисти на " Бъдеще за туризма " да вземат участие в разнообразни формати, инициирани от министерството, за разискване на значими за бранша въпроси. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР