Ангелкова: Борисов и Заев имат огромна заслуга за Договора, който

...
Ангелкова: Борисов и Заев имат огромна заслуга за Договора, който
Коментари Харесай

Ангелкова: Борисов и Заев имат огромна заслуга за Договора, който открива големи перспективи

Ангелкова: Борисов и Заев имат голяма заслуга за Договора, който открива огромни вероятности
Благодарение на големите старания на премиера Бойко Борисов, неговият кабинет, като и този на премиера Зоран Заев се стигна до това толкоз значимо събитие - подписването на Договора за добросъседство. Това бе една извънредно значима стъпка в връзките ни.

Това сподели българския министър на туризма Николина Ангелкова в изявление за македонската телевизия Канал 5. "Този Договор в допълнение ще подкрепи напъните, които към този момент поставяме с моя сътрудник /македонския министър, бел.ред./. Една от тематиките, която най-вече сме коментирали с сътрудника ми, е основаването на Общобалкански маршрут на страните от Балканите за далечни пазари - Индия, Китай, Близък изток, Съединени американски щати. Това е правилният път. По това работим доста с сътрудника - да определим обектите, които ще влязат в този Общобалкански маршрут. След това ще поканим туроператорите, хотелиерите, които по-късно ще включат в туристическите си пакети съответната туристическа услуга и които пък ние ще популяризираме на национално ниво", акцентира българският министър.

През идната година ще проведем експертна среща по този въпрос и се надявам да доведем до край този план. Така ще насочим и интереса към Балканите и интереса към нашите две страни - като туристическа дестинация. Това ще бъде по-ефективно и по-резултатно, сподели още Николина Ангелкова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР