Ангелите помогнаха да се сключи договора между Македония и Гърция.

...
Ангелите помогнаха да се сключи договора между Македония и Гърция.
Коментари Харесай

Журналист: Политиците в България много неадекватно бяха против географско име на Македония

Ангелите помогнаха да се подписа контракта сред Македония и Гърция. Хората, които желаят мир и съгласие на Балканите са доста радостни, че той се случи. Това сподели македонският публицист Виктор Канзуров в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Той добави че неговото семейство произлиза от Егейска Македония и се радва за това съглашение. „ Много от нещата обаче не са без спънки “, призна той. „ Зоран Заев сигурно не е социалдемократ. Голяма стъпка е че партията на някогашните комунисти в Македония прави този контракт. Мнението ми е, че нямат откровена политика сега “.

Той даде образец с редица събития: договорът, подписан с Гърция, преди този момент с България, наскоро бе гласуван законът за езиците, който призна албанският като втори формален език в страната – всички тези неща демонстрира, че югославският македонизъм е в капитулация и той няма по какъв начин да съществува повече. Той фалшифицираше българското културно завещание и обстоятелствата от историята “, акцентира македонският публицист.

„ ВМРО-ДПМНЕ проповядваше ненавист към България, а в действителност в нея членуват неграмотници “, счита Канзуров. Той не спести рецензии и към нашата страна. „ Доста несъответстваща е и политиката на България. Политиците доста несъответстващо бяха срещу географско име на Македония. Това ме кара да мисля, че са страхливци и приказват това, което им се споделя. Речта на Зоран Заев беше безумна, само че нямаше реакция “, сподели журналистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР