Ангеле, кажи си! Отдавна подскачаш, като пинчер по площадите и

...
Ангеле, кажи си! Отдавна подскачаш, като пинчер по площадите и
Коментари Харесай

Покана за разплата към Джамбазки: Ангеле, не подскачай като пинчер, застани срещу мен!

Ангеле, кажи си! Отдавна подскачаш, като пинчер по площадите и лаеш във фалцет, но една идея докарал ли си до края? До сполучлив край?
Така, че да застанеш пред този наш безпаричен, унищожен, омерзен, изнурен народ и да кажеш: “ЕТо, аз пАтриотът, Ангел Джамбазки направих ето това:

1. Защо всички вехти, македонски родове не желаят да чуят нищо да теб, за псевдопатриотичните ви напъни, твоите и на пълничкото момче, рекламен сътрудник на БИЛЛА за България

2. Защо ползвате Македония и Западните околности единствено като база за дейни мероприятия в стилистиката на Държавна сигурност – от чието свърталище сте в действителност, тъй като знаем по какъв начин беше „ рефрешната “ Вътрешна македонска революционна организация при започване на 90 те.

3. Къде беше Вътрешна македонска революционна организация в отбрана на своите християнски братя, прогонени от Косово, от Армения, Босна…

4. Как отбрани Вътрешна македонска революционна организация горящите манастири в Косовската Света гора, унищожени от шиптърската паплач- нали сте християни? Нали от вас по- огромни радетели за християнските полезности няма?

5. Как защитихте и спомогнахте за решение казусът с демографията – като раздадохте български паспорти, естествено против финикийски знаци на всички африкански и шиптарски племена и даже племеника на шефа на Ал Кайда се оказа с български паспорт?

6. Как решихте „ циганският проблем “? Като го „ активирате “ по ченгиджийски, когато ви заври под петите? А в действителност отивате и набирате вота точно от гетата?

7. Казармата? Това беше върха в твоето „ компетно говорене “! Ти, който знаеш ли от коя страна се държи карабина…Смешник си, Анегеле! Пинчер и палячо! Лаеш фалцетно и смешно!

8. Та да продължим…До къде докарахте битката с Монополите! Със Софийска вода, с Топлофикация, с тоците….Какво се случи с тях?

9. Да продължим с пенсиите…Тези на родителите ни. Тези, които са основали тази страна, от която още " усвоявате ", като термити…

Да не преставам ли, Ангеле?! След тази къса ретросппекция мога да кажа едно: Вие, не по –малко, даже повече от ГЕРБ ще отговаряте пред историята за съсипията на България. ГЕРБ са искрено ООД за плячкосване, само че вие сте по – незаконни и от тях, тъй като ограбихте взията за национализъм. Излъгахте хората на които в действителност им пука.
Затова: Като се правиш на мъж и искаш да с играеш с мъжки принадлежности и чувстваш неналичието на военното си образование – излез на терен, на улицата, като мъж.

Съмнявам се, че ти това не го знаеш какво е. Да си мъж. Да застанеш на чертата. Ти си към този момент частица в ПР – а. Аз съм бил на война за идея и ще ти покажа по какъв начин се прави. Пък може да ти хареса и да тръгнеш да се поправяш, а не да мяташ бомбички по дами и деца измежду зима и да ги заливаш с вода. Може би същинската неустрашимост ще те предизвика към смяна. Може би към момента има късмет за теб – да станеш мъж.
Защото Ангеле, единствено след няколко месеца ще си на улицата. И ще си гол! Без ПР-и.
Казвам се Владимир Симеонов и моята идея в действителност е България.

Излез против мен!

(Ти избери формата, а в случай че си пиян, таксито е от мен с цел да не пострадат почтени )

Владимир Симеонов, Политическа партия Свобода
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР