Ангелът на Victoria's Secret Сара Сампайо се наслаждава на топлите

...
Ангелът на Victoria's Secret Сара Сампайо се наслаждава на топлите
Коментари Харесай

Ангелът на Victoria's Secret Сара Сампайо отново показа апетитното си тяло /снимки/

Ангелът на Victoria's Secret Сара Сампайо се любува на топлите слънчеви дни през лятото, сходно на доста други звезди. Красавицата открехна завесата и сподели на почитателите си фотоси от почивката си, на която показва съвършена фигура, подготвена за стилния подиум.
На една от фотосите Сампайо изкушава със обикновен червен бански от басейна на фона на залеза, а португалската звезда постави към фотографията единствено два емотикона.
„ Нищо не ме прави по-щастлива от плуването в океана”, показа Сампайо.
Моделът разкри, че е в Капри дружно с гаджето си Оливър Рипли. Двойката е дружно от 2015 година.
През 2018 година Сампайо показа пред Harper's Bazaar, че тренира пет пъти в седмицата, само че поради себе си и с цел да се усеща добре, а не поради Victoria's Secret.
„ Непрестанно представям долни дрехи и тялото ми непрекъснато е на показ. Просто желая да наподобявам по допустимо най-хубавия метод ", добавя тя.
Сампайо отбрани и Vicotoria's Secret, защото марката постоянно е подложен на критика през годините, че демонстрират дами по долни дрехи, до момента в който са накичени с крила.
„ Victoria's Secret не е насочен към мъжете - ние продаваме долни дрехи на дами. Продаваме фантазия. Всеки желае да се усеща секси ", споделя тя.
И до момента в който Сампайо има всички естествени дадености да наподобява съвършено, тя споделя, че ключът е в здравословния метод на живот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР