Ангела Меркел е разкрита? Разбулена е странна конспирация, подготвяща Нов

...
Ангела Меркел е разкрита? Разбулена е странна конспирация, подготвяща Нов
Коментари Харесай

Дейли Експрес: Разкрита ли е връзката на Ангела Меркел с групата Билденберг?

Ангела Меркел е разкрита? Разбулена е странна интрига, подготвяща Нов международен ред “, под това заглавие The Daily Express написа за връзката на немския канцлер с групата „ Билденберг “

Ангела Меркел е в центъра на странна интрига, тя е част от Нов международен ред, споделя английската медия за документалния филм на Нетфликс (американска компания, снабдител на филми на основата на видеострийминга, основана в Силиконовата котловина – бел. ред.).

Според информацията Билденбергови съставляват най-недостъпния клуб в света. Единствено Управителнияj съвет взема решение кого да предложения, като във всички случаи участниците споделят концепцията за световно ръководство на висшите властови елити. Групата притегли внимание и стана именита със своята мистериозност, която от десетилетия подхранва въображението на занимаващите се с теориите на конспирацията и все не съумяват да разшифроват какво се крие зад тайната на Билденбергови.

Ангела Меркел наред с други известни персони е в центъра на изказванията за „ Единен международен ред “, защото е поканена да взе участие в техните срещи, които се организират надалеч от всеобщата аудитория. Медията напомня, че “в 1973 немският политик Хелмут Шмит е поканен на конференция на Билденбергови и единствено година по-късно става канцлер на Германия. ” и прибавя „ Едва ли това е случайност, откакто едно и също нещо се случва с няколко други известни персони “. А те са канцлерът на Германия Ангела Меркел и някогашният френски президент Франсоа Оланд.

Вестникът разяснява: „ Това се твърди, с цел да се инсинуира, че преди да се обвържат с групата „ Билдерберг “ Меркел и Оланд, както и Хелмут Шмит, може би са предначертали към този момент функциите си “. От групата дават друго пояснение. Според нея задачата на постоянните годишни срещи, които те провеждат, е да може водещи икономисти, политици и учени да разисква настоящите промени, пред които се изправя светът. 

Източник: " Фокус "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР