Ангела Меркел даде трети отрицателен тест за коронавирус. Канцлерът ще

...
Ангела Меркел даде трети отрицателен тест за коронавирус. Канцлерът ще
Коментари Харесай

Меркел даде трети отрицателен тест за коронавирус

Ангела Меркел даде трети негативен тест за ковид. " Канцлерът ще продължи да извършва служебните си отговорности под карантина вкъщи в границите на идващите няколко дни ", съобщи представителят Стефен Зайберт пред немската осведомителна организация DPA, представена от Dnes.bg.

На 22 март Меркел се самоизолира в дома си, откакто информацията, че лекарят, който я е ваксинирал, е дал позитивна проба за COVID-19.

По-рано стана ясно, че ограниченията за превъзмогване на епидемията от ковид ще свият стопанската система на Германия през 2020 година сред 2,8 на 100 и 5,4%, само че през 2021 година немската стопанска система ще регистрира огромен напредък. Това излиза наяве от прогноза на икономисти, които поучават държавното управление.

 По последни данни на Световната здравна организация доказаните случаи по света са над 638 000, а умрелите са повече от 30 000. Регистрирани са случаи в 202 страни и територии.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР