Ангел Стоименов от гр. Кричим е големият печеливш в томболата,

...
Ангел Стоименов от гр. Кричим е големият печеливш в томболата,
Коментари Харесай

Ангел Стоименов от гр. Кричим спечели автомобил от VIVACOM

Ангел Стоименов от гр. Кричим е огромният печеливш в томболата, която се организира по случай 10–та годишнина на VIVACOM. Той получи ключовете и документите за чисто нов лек автомобил Toyota Rav4 модел 2019 персонално от изпълнителния шеф на телекома Атанас Добрев.

„ За нас е наслаждение да подарим този първокласен автомобил на господин Стоименов по случай рождения ден на нашата компания. Свързаността сред хората, улеснението на връзката сред тях посредством модерни, новаторски решения е цел, която VIVACOM следваше през десетте години от основаването си.

Затова взехме решение да подарим точно този новаторски, безвреден и удобен автомобил, с който господин Стоименов и околните му да бъдат мобилни и да се свързват елементарно, бързо и комфортно с нови хора, да откриват нови места и страсти “, сподели Диана Симеонова, шеф Маркетингови връзки в телекома.

„ Все още не мога да допускам на това, което ми се случва. Много съм признателен на VIVACOM, че ме зарадваха по този метод. Използвам случая да благопожелавам 10-тия рожден ден на моя мобилен оператор “, показа Ангел Стоименов, откакто публично стана притежател на автомобила.

Докато пътува из страната с новия си автомобил, Ангел може да се любува на безпроблемна връзка с услугите на VIVACOM в мрежата с най-хубаво покритие в България*.
Церемонията, на която беше подарен модерният автомобил, се организира в постройката на VIVACOM в наличието на десетки посетители.

*Измерването на покритието по територия е съгласно разбор на Ookla®, основаван на данните от Speedtest Intelligence® за първото шестмесечие на 2019 година, осъществен по тяхна методология. Търговските марки на Ookla® се употребяват с позволение. За повече информация www.vivacom.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР