Ангел си тръгна рано-рано от шоуото, но намери утеха в

...
Ангел си тръгна рано-рано от шоуото, но намери утеха в
Коментари Харесай

Стрес във „Фермата“: Палави бръмчалки налазиха Ангел

Ангел си потегли рано-рано от шоуото, само че откри разтуха в прегръдките на едни от най-желаните дами у нас. Плеймейтката Жанета Осипова теши предприемача с безчет обятия. Осипова е надянала черен потник, а обилните й форми още малко ще изскочат от пазвата.

Към нея се причисли друга участничка от предходен сезон на риалитито. Силиконката Антония разведрява мачото. Пищната брюнетка, която бе считана за секссимвол на „ Фермата “ преди две години, потанцува и оправи настроението на Ангел.

Това се случи на специфичен ваучър, на който участват няколко от участниците в сезон 6 на „ Фермата “. Освен знойните бръмчалки жива музика повдига настроението на Ангел.

Бизнесменът бе безусловно нокаутиран от противника си Серафим. Според някои почитатели на предаването загубата на Ангел е била нагласена. В същото време стана ясно, че 43-годишният мъж е разкрил най-сетне по този начин чаканата обич, писа „ България Днес “.



Бизнесменът признава, че има усеща към друга участничка – Камелия. Красивата хандбалистка е завладяла Ангел и той се оправда с нея за загубата си на арената. „ По време на дуела нямах централизация, не виждах друго с изключение на Камелия. Може би пък е било удобно да изляза тъкмо в този миг. Да си влюбен, не е ужасно. Преди време мислех, че любовта е единствено за 17-годишните. Търся я тази обич, а за какво не ме спохожда. Надявам се любовта ни да е споделена “, добави Ангел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР