Ангел от 16-17-годишна възраст си е извървял целия път от

...
Ангел от 16-17-годишна възраст си е извървял целия път от
Коментари Харесай

Джамбазки разкри какви имоти има

Ангел от 16-17-годишна възраст си е извървял целия път от елементарен член на партията до европейски народен представител. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов за лидера на листата за евродепутати на партията си Ангел Джамбазки. Двамата бяха посетители в утринния блок на bTV.

Каракачанов описа, че Джамбазки пристигнал във Вътрешна македонска революционна организация още като възпитаник – през 1995 година, да търси литература по македонския въпрос.

„ Наблюдавам едно сближение на патриотичния избор към кандидатурата на Ангел Джамбазки. И това е напълно естествено “, уточни Каракачанов.

„ Нашата съществена борба е с Движение за права и свободи. Това е нашият политически съперник и провокира най-силна готовност у нас “, сподели Джамбазки в отговор на въпрос дали главният им конкурент е партия „ Воля “.

На въпрос дали има информация за готвена провокация по модела „ Костинброд “ преди изборите за Европейски парламент, за каквато приказва Бойко Борисов, Каракачанов отговори: „ Предполагам, че министър председателят допуска нещо “. По думите му, повода е, че акцията от самото си начало се концентрира върху клюки, обиди и компромати.

„ Аз нямам информация, че нещо съответно се готви – четвъртък, петък, събота, неделя “, уточни вицепремиерът Каракачанов.

Ангел Джамбазки разкри какви парцели има: „ Имам един съсобствен, 46 кв. м с мазето в квартал „ Овча купел “. Имоти в чужбина нямам, мои родственици нямат “.

„ Аз не пострадвам от апартаментохолизъм. Не мисля, че това е моментът, в който би трябвало да си вземам решение обществено битовите проблеми “, добави претендентът за евродепутат.

По тематиката обяснения даде и Каракачанов: „ Всичко, което имам, е заявено, и в нотариалния акт участва. Данъци се заплащат върху нотариален акт “.

Относно прословутата тераса той уточни, че тя е 114 кв. м., само че е тясна и дълга около целия апартамент: „ Тя нито е стъклена, нито по някакъв метод е усвоявана. Това е моя тераса. Не е обща част “.

Вицепремиерът посочи, че писмото, което е получил от КПКОНПИ с искане за промяна на имотната декларация, е било във връзка със заплатата на жена му, която той не запомнил да заявява. Корекцията не е била за терасата, а писмото е получено преди няколко месеца.

„ Нито аз или някой от моето семейство има сметки и парцели в чужбина. Проверки би трябвало да се вършат. Румен Радев се меси в акцията, консултациите, които той направи, можеха умерено да се проведат след изборния интервал “, сподели Каракачанов.

„ Аз съм срещу незаконната миграцията, срещу квотния принцип на разпределението им сред страните. Няма по какъв начин да плащаме сметките на непознати нации, които са окупирали някакви страни “, съобщи своите цели претендентът за евродепутат Джамбазки.

„ Вътрешна македонска революционна организация поддържа концепцията за обща европейска войска, само че в случай че няма рационализация на българската войска, това няма по какъв начин да се случи. Модернизирането на българската войска се случва, обновява се бойната техника, само че е доста мъчно. Трябва да се включи в тази рационализация и българската военна промишленост. Преговорите вървят доста постепенно, изключително за самолетите Ф-16. Има финансов лимит, който страната може да си разреши. Затова беседваме с сътрудниците в Съединени американски щати, с цел да уточним финансовата част “, изясни министърът на защитата Каракачанов.

„ В Европа на отечествата и нациите ние ще можем да запазим нашите български обичаи. Идеята за общата европейска заплата не е подкрепено от Вътрешна македонска революционна организация “, добави Джамбазки.

„ Кабинетът е постоянен, пророци доста за предварителни избори, само че в последна сметка вземат решение българските гласоподаватели “, приключи Красимир Каракачанов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР