Ангел Меркел направи знаково посещение в България. Тя показа, че

...
Ангел Меркел направи знаково посещение в България. Тя показа, че
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП се хванаха за гушите в ефир

Ангел Меркел направи знаково посещаване в България. Тя сподели, че поддържа политиката на премиера Борисов. Тя е доброжелателна и откровена към България. Това сподели депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

Опонентът му Иван Иванов от Българска социалистическа партия не бе склонен с това и уточни, че имат запаси по отношение на външната политика на кабинета. По отношение на подозренията, че системата на митниците е била компрометирана, депутатът от Българска социалистическа партия сподели: " От отчета на ДАНС стана ясно, че икономическата и финансовата непоклатимост на България е в риск. Системата е по този начин направена, че всеки, който влезе в системата не може да остави следи и може да я манипулира ", сподели той.

Депутатът от ГЕРБ го прикани да не манипулира феновете. " Митничарите имат избран брой админи, които влизат в системата. Те влизат единствено с електронните си подписи и пароли. Да приказваш такива неща в народен ефир е най-малкото безочливо ". Иванов бе безапелационен, че от мобилния си телефон може да хакне системата. Колегата му от ГЕРБ го прикани да го направи.

Манев увери, че няма открит подобен акт. " Г-н Иванов като че ли живее в различен свят и друго време. Главният прокурор през днешния ден сподели, че няма такива пробиви ", напомни Манов. " Не можем да потвърдим, че е имало пробиви, тъй като системата по този начин е направена, че не остават следи, добави Иванов. 5 година тази система работи като отворена врата ", считат от Българска социалистическа партия. По отношение на вота на съмнение Иванов съобщи, че имат още сигнали за случаи на корупция, които на следващия ден ще оповестят.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР