Ангел Христов е влязъл в България през зелена граница, предположи

...
Ангел Христов е влязъл в България през зелена граница, предположи
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Ангел Христов е влязъл в страната през зелена граница

Ангел Христов е влезнал в България през зелена граница , допусна заместник-главният прокурор Борислав Сарафов , който управлява следствието на активността на братя Галеви, до момента в който Борис Велчев беше основен прокурор. За „ БНР “ той направи коментар и за „ Барселонагейт “ : „ Делата за чекмеджетата и Барселона са под персоналния надзор на основния прокурор и когато връзките му с Бойко Борисов се изопнат, той задава ритъма на следствие “. По думите му Гешев директно въздейства върху вътрешното разбиране на наблюдаващите прокурори по основните каузи:

„ Тези каузи, които сега се засилват, се съгласуват персонално с него. Нали не смятате, че наблюдаващите прокурори по лична воля внезапно са решили да се засилват и да форсират интензивно разследването… Сега се следи активизиране на такава процедура. Наблюдаваме тежко извращение и потребление на институцията „ прокуратура “ в интерес на персоналния интерес на Иван Гешев. Това е неприемливо и може би касае корист с права. “

Според Сарафов сега, в който обвинител номер едно у нас е схванал, че ще има механизъм за надзор и следствие на основния прокурор, връзките сред него и политическата класа са се обтегнали .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР