Ангел Джамбазки става за кмет на София, защото в България

...
Ангел Джамбазки става за кмет на София, защото в България
Коментари Харесай

Евродепутатът Джамбазки ставал и за кмет, и за президент

" Ангел Джамбазки става за кмет на София , тъй като в България някои считат, че можеш да правиш избори, като тръгнеш да атакуваш персонално персоналния си съперник, да вадиш някакви компроматчета, без да излизаш всъщност и да докоснеш значителните проблеми на града. "

Това разяснява вицепремиерът, боен министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов пред Българска национална телевизия във връзка идните на 27 октомври локални избори.
 Ангел Джамбазки влиза в борбата за София Обновена
Ангел Джамбазки влиза в борбата за София

Каракачанов е на мнение, че кандидатурата му е мощна

Джамбазки става и за президент на идващите избори, защото навърши 40 години. Работата на един политик е да бъде квалифициран, отбрани Каракачанов кандидатурата на заместник-председателя на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София. По думите му на хората им е омръзнало джавкането сред полиците , само че един политик или властник няма потребност да бъде ляв или десен, а да знае по какъв начин да реши проблемите на хората.

От своя страна претендентът на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки разяснява, че кметското място на София е от голямо значение и е доста значимо.

Без всяко подозрение в града има проблеми за решение. " Аз се кандидатирам за кметските избори, с цел да стана кмет. Не участваме в уредени мачове, а да решим въпросите в Столичния общински съвет, които не са решени ", акцентира Джамбазки.
 Кога умира демокрацията: като плюят върху нея - отговорът на Джамбазки
Кога умира демокрацията: като плюят върху нея - отговорът на Джамбазки

Обвинява зелените, немските християндемократи и социалистите

Според него не става въпрос единствено за жълтите павета в центъра на столицата, а за всичките ѝ квартали. Ако получа доверието на софиянци и стана кмет, ще стартира да работя още от първия час, закани се евродепутатът.

Той е подготвен да се откаже от евродепутатското място, в случай че завоюва локалните избори . Джамазки счита, че има тежки тумори и доста проблеми , които към момента не са решени. Едни от туморите на града са циганските гета, " Топлофикация ", " Софийска вода " и други

Джамбазки упорства за ред в града с камери за видеонаблюдение, както и да бъде предпазен ползата на хората.
 Джамбазки твърдо за смъртното наказване
Джамбазки твърдо за смъртното наказване

Насилниците да са с пожизнен затвор без подмяна, предлага евродепутатът

Според Каракачанов всеки един тип избори имат отношение към ръководството. Политиката се прави действително, а не от кръчмата. Когато някой прави работа, хората го виждат, а не когато се плюе, уточни вицепремиерът.

По отношение на предварителното освобождение на австралиеца Джок Полфрийман от пандиза, Джамбазки надоумява по какъв начин може Българският хелзинкски комитет ( БХК) да пази убиийците . Според него БХК се пробват да завладяват политиката . По думите на Джамбазки освобождението на Полфрийман е безочливост и безсрамие .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР