Ангел Джамбазки е кандидатът за кмет на София на ВМРО.

...
Ангел Джамбазки е кандидатът за кмет на София на ВМРО.
Коментари Харесай

Евродепутатът Джамбазки иска да става кмет на София

Ангел Джамбазки е претендентът за кмет на София на Вътрешна македонска революционна организация. Това разгласи в централата на партията пред медиите водачът Красимир Каракачанов.
Преди представянето Каракачанов уточни, че локалните избори са доста по-важни от всевъзможни други избори, тъй като от хората, които се избират за кметове, зависи решаването на непосредствените проблеми на всеки жител.

Евродепутатът, номиниран за столичен градоначалник, очерта главните си цели - отваряне на Витоша за жителите, преструктуриране на " Топлофикация ", срутване на противозаконните цигански гета, удвояване на общинската полиция, преустановяване на концесията на " Софийска вода " след обзор, в случай че се наложи.

,,София има потребност от съществено и отговорно отношение``, съобщи при започване на речта си Джамбазки. Той бе безапелационен, че политическата цел на Вътрешна македонска революционна организация е кмет на София и районни кметове и осведоми, че детайлна подробна четиригодишна управническа стратегия ще бъде показана идната събота, дружно с листата от претенденти за общински съветници на Вътрешна македонска революционна организация.

София има потребност от отношение към кварталите, София не е единствено Жълтите павета. " Люлин " е София, " Младост " е София, Нови Искър е София, Ботунец е София, Бухово е София... София има потребност от ориентиране на транспортната скица натам. София има потребност да обърне внимание и на младите фамилии, по тази причина ние ще подкрепяме образованото родителство. Това значи подкрепяне - финансово и жилищно на млади и образовани фамилии ", сподели още Джамбазки и добави, че в случай че бъде определен, ще подкрепят и всеобщия спорт.

,,София има потребност да бъдат възобновени местата за всеобщ спорт, с цел да могат младежите да бъдат изтеглени от сферата на наркоразпространението и да бъдат стимулирани да спортуват и да се развиват. Масовият спорт значи стадиони в кварталите; значи най-накрая отваряне на Витоша - скъпо имущество на София, което е затворено от години поради така наречен псевдозелени, които вършат всичко допустимо, с цел да не се развива тази планина. Витоша би трябвало да се отвори и софиянци да имат опция да стигнат до нея ", добави Джамбазки.

,,Първата заповед, която считам да подпиша е за срутване на противозаконните цигански гета ", уточни той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР