Ангел Джамбазки доведе до край битката за изравняването на таксата

...
Ангел Джамбазки доведе до край битката за изравняването на таксата
Коментари Харесай

Джамбазки доведе до край битката за изравняването на таксата на цената на гориво на българските камиони

Ангел Джамбазки докара до край борбата за изравняването на таксата на цената на гориво на българските камиони, които минават през Ислямска република Иран. Това оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

Днес се състоя среща сред евродепутата Джамбазки и Али Акбар Резаи, който е краткотрайно ръководещ посолството на Ислямска република Иран в София, на която публично бе доказано, че тази такса ще бъде изравнена.

"Считано от 1 август 2019 година до второ уведомление разликата в горивото на директно преминаващите български камиони ще бъде изчислявана и получавана при 30 цента на литър. "

Това написа в съобщение на Министерство на пътищата и градоустройството на Ислямска република Иран, в границите на част „ В “ (С), ал.2, на протокола на Смесения комитет за интернационален авто превоз сред Ислямска република Иран и Република България от 18 април 2019 година в София.

Припомняме, че на 12 април тази година бе направена среща сред Ангел Джамбазки и Посланика на Ислямска република Иран Сейед Мохамад Джавад Расули, на която настояването за понижаване на таксите бе утвърдено.

Тази дребна победа за българските превозвачи е значима стъпка за развиването на връзките сред България и Изменник на родината Иран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР