Ангел Ангелов директно не ме е заплашвал. Идваха хора и

...
Ангел Ангелов директно не ме е заплашвал. Идваха хора и
Коментари Харесай

Боил Банов: БСП достигнаха с манипулацията си до отвратително ниво

Ангел Ангелов непосредствено не ме е заплашвал. Идваха хора и ми споделяха, че той ме е записал и ще ме размаже. В министерството той отговаряше за европейските стратегии. Преди да си тръгне не ме е заплашвал, а се държеше безочливо и непочтително. Това съобщи министърът на културата Боил Банов в ефира на БТВ.

"Във всеки един миг, в който бъда застрашен непосредствено, ще подам сигнал. Аз не съм човек, който елементарно се плаши. Той го направи през трети лица ", добави той.

"На записа е моят глас, само че той е манипулиран. Вкаран съм в капан от дребна проведена незаконна група. Това ще го потвърди инспекцията на прокуратурата. Защитавал съм държавния интерес през цялата си работа ", безапелационен бе Банов.

"БСП доближиха с операцията си до непоносимо равнище. Ангел Ангелов е индивидът зад кадър. Той е тайният човек на Елена Йончева. Целта е в обществото да се насади чувството, че има един първокласен човек, който записва и един, който ще свидетелства. Това е гнусно и подвеждащо. Същият очевидец споделя тези и си ги пази. Това е един безсрамник. В момента Йончева заблуждава цялото общество, в това число и органите на реда. Ще ревизира дали това не е наказуемо ", съобщи Боил Банов.

"Фирмата-изпълнител на ремонта на Ларгото е определена по времето на Орешарски. И ние бяхме обезпокоени, само че планът е първокласен и стана едно украшение на София “, призна министърът на културата.

Той призна, че е приемайки поста на министър, е очаквал по него да се хвърля нечистотия и е предизвестил фамилията си за това. Всеки един министър си върви с оставката в джоба “, сподели още Банов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР