Ангъс Клауд, звездата от „Еуфория“, почина на 25

...
Бележка на редактора: Ако вие или някой, когото познавате, се
Коментари Харесай

Бележка на редактора: Ако вие или някой, когото познавате, се борите със суицидни мисли или проблеми с психичното здраве, моля, обадете се или изпратете съобщение на 988 Lifeline за самоубийства и кризи, за да се свържете с обучен съветник или посетете сайта на Lifeline.

Ангъс Клауд, изгряващ актьор, най-известен с ролята си в драмата на HBO „Euphoria“, почина, съобщи семейството му в изявление за CNN в понеделник.

Той беше на 25.

„С най-тежко сърце трябваше да се сбогуваме с един невероятен човек днес. Като художник, приятел, брат и син, Ангъс беше специален за всички нас по толкова много начини. Миналата седмица той погреба баща си и интензивно се бореше с тази загуба. Единствената ни утеха е да знаем, че Ангъс вече се е събрал отново с баща си, който беше най-добрият му приятел. Ангъс беше открит за битката си с психичното здраве и се надяваме, че смъртта му може да бъде напомняне на другите, че не са сами и не трябва да се борят сами с това мълчаливо“, пишат те.

„Надяваме се светът да го запомни с неговия хумор, смях и любов към всички“, добави семейството му. „В момента молим за поверителност, тъй като все още обработваме тази опустошителна загуба.“

Пробивната роля на Клауд дойде през 2019 г. като Феско, сладкодумен наркодилър, който много се интересуваше от Рю, изиграна от Зендая, в „Еуфория“.

„Невероятно сме натъжени да научим за смъртта на Ангъс Клауд“, каза говорител на HBO пред CNN. „Той беше изключително талантлив и обичана част от семейството на HBO и Euphoria. Изказваме нашите най-дълбоки съболезнования на приятелите и семейството му в този труден момент.”

Роденият в Оукланд си спомня в интервю за iD през март как е бил открит по улиците на Бруклин от кастинг агент,

„Определено си помислих, че може да е някаква измама“, засмя се той. „Тогава ме върнаха и ми показаха ролята и имаше повече смисъл. Защото в съзнанието си си мислех, че ме спряха, защото изглеждам така, сякаш мога да бъда звезда? Тогава си казвам, не, защото изглеждам така, сякаш бих могъл да съм наркодилър.

Когато „Euphoria“ тръгна, Клауд каза, че е изненадан от собствения си успех.

„Разликата между мен и всички останали, които са известни, е, че те се опитваха да станат известни в по-голямата си част“, ​​каза той пред изданието. „Те работиха усилено и си казаха: „Ще стигна до върха“. За мен това беше твърде добра възможност, за да кажа „не“. Нямах представа, че ще стигне толкова далеч.”

Това е история в процес на развитие и ще бъде актуализирана.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР