Ангъс Клауд, известен с Еуфория, почина на 25

...
Ангъс Клауд, забележителната звезда от хитовото шоу на HBO Еуфория,
Коментари Харесай

Ангъс Клауд, забележителната звезда от хитовото шоу на HBO "Еуфория", почина на 25 години, потвърдиха негови представители.

Клауд, най-известен с ролята на наркодилъра "Fezco" в "Euphoria" в продължение на два сезона, почина в понеделник една седмица след като погреба баща си, каза неговият представител Кейт Бейли пред CBS News.

Причината за смъртта му не беше потвърдена.

„С най-тежко сърце трябваше да се сбогуваме с един невероятен човек днес“, се казва в изявление на семейството му. „Като художник, приятел, брат и син, Ангъс беше специален за всички нас по толкова много начини. Миналата седмица той погреба баща си и интензивно се бореше с тази загуба. Единствената утеха, която имаме, е да знаем, че Ангъс е сега се събра отново с баща си, който беше най-добрият му приятел.

„Ангъс беше открит за битката си с психичното здраве и се надяваме, че смъртта му може да бъде напомняне на другите, че не са сами и не трябва да се борят с това сами в мълчание", добави семейството му. "Надяваме се светът да го запомни с неговия хумор, смях и любов към всички. Молим за поверителност в момента, тъй като все още обработваме тази опустошителна загуба."

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР