Ангъс Клауд, изгряващ актьор, най-известен с ролята си в драмата

...
Ангъс Клауд, изгряващ актьор, най-известен с ролята си в драмата
Коментари Харесай

На 25 години почина актьорът от “Еуфория“ Ангъс Клауд

Ангъс Клауд, изгряващ артист, най-известен с ролята си в драмата на HBO „ Euphoria “, умря, заяви фамилията мув понеделник, представено от CNN. Той беше на 25 години.

„ Трябваше да се сбогуваме с един необикновен човек през днешния ден. Като художник, другар, брат и наследник, Ангъс беше специфичен за всички нас по толкоз доста способи. Миналата седмица той погреба татко си и интензивно се бореше с тази загуба. Единствената ни разтуха е да знаем, че Ангъс към този момент се е събрал още веднъж с татко си, който беше най-хубавият му другар. Ангъс беше открит за борбата си с психологичното здраве и се надяваме, че гибелта му може да бъде увещание на другите, че не са сами и не би трябвало да се борят сами с това безмълвно “, пишат те.

„ Надяваме се светът да го запомни с неговия комизъм, смях и обич към всички “, добави фамилията му. „ В момента молим за схващане, защото към момента обработваме тази опустошителна загуба. “

Клауд „ беше ясно, че към този момент е мъртъв “, когато първите респонденти от пожарната работа в Оукланд бяха изпратени в понеделник към 11:30 сутринта тихоокеанско време за незабавна здравна помощ, сподели Майкъл Хънт, чиновник по социална информация на пожарната, пред CNN.

Причината за гибелта към момента не е открита.

Полицейското ръководство в Оукланд и службата на правосъдния доктор на окръг Аламеда се занимават с следствието, сподели Хънт. CNN се обърна към тях за коментар.

Пробивната роля на Клауд пристигна през 2019 година като Феско, красноречив наркодилър, който доста се интересуваше от Рю, изиграна от Зендая, в „ Еуфория “.

„ Невероятно сме натъжени да научим за гибелта на Ангъс Клауд “, сподели представител на HBO пред CNN. „ Той беше извънредно надарен и обичана част от фамилията на HBO и Euphoria. Изказваме нашите най-дълбоки съболезнования на приятелите и фамилията му в този сложен миг. ”

Сторм Рийд, която играе Джиа Бенет в „ Еуфория “, разгласява респект към Клауд в свое стори в Instagram в понеделник, споделяйки клип на изпълнена със смях сцена сред Клауд и Мод Апатоу от сериала.

„ Сълзите просто няма да спрат “, написа Рийд.

Роденият в Оукланд Клауд си спомня в изявление за iD през март по какъв начин е бил открит от кастинг сътрудник по улиците на Бруклин.

„ Определено си помислих, че може да е някаква машинация “, засмя се той. „ Тогава ме върнаха и ми демонстрираха ролята и имаше повече смисъл. Защото в съзнанието ми си мислех, че ме стопираха, тъй като наподобявам по този начин, като че ли мога да бъда звезда? Тогава си споделям, не, тъй като наподобявам по този начин, като че ли бих могъл да съм наркодилър.

Когато „ Euphoria “ потегли, Клауд сподели, че е сюрпризиран от личния си триумф.

„ Разликата сред мен и всички останали, които са известни, е, че множеството от тяхсе опитваха да станат известни “, сподели той пред изданието. „ Те работиха интензивно и си споделиха: „ Ще стигна до върха “. За мен това беше прекомерно добра опция, с цел да кажа „ не “. Нямах визия, че ще стигне толкоз надалеч. ”

Въпреки че отчетливият, пресипнал глас на Клауд на екрана и отвън него сътвори у мнозина усещането, че той играе себе си в „ Еуфория “, той устоя на сравненията с героя си Фес.

„ Наистина ме тормози “, сподели Клауд в изявление за Variety предходната година, „ когато хората си споделят:„ Сигурно е толкоз елементарно! Трябва да влезеш и да бъдеш себе си. “ Аз си споделям: „ Защо не отидеш и не направиш това? “ Не е толкоз просто. Внесох доста в характера. Можете да вярвате в каквото желаете. Това няма нищо общо с мен.

В същото изявление той приказва за няколко идни плана и нови функции, които е разчувствуван да поеме.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР