Ангажирани са допълнителни полицейски екипи, за да може да се

...
Ангажирани са допълнителни полицейски екипи, за да може да се
Коментари Харесай

МВР бори зачестилите катастрофи с ангажиране на повече полицаи

Ангажирани са спомагателни полицейски екипи , с цел да може да се прекрати неприятната наклонност по повишаване на злополуките.

Toва съобщи силовият министър Младен Маринов на брифинг пред публицисти в Националния координационен център за безвредно придвижване по пътищата, отдаден на последните пътни произшествия, при които няколко деца пострадаха , а едно умря .

Той посочи, че броят на убитите по пътищата за два дни бележи възходяща наклонност.
 За НСО диалог след седмица и от специалисти даде обещание Борисов
За НСО диалог след седмица и от специалисти даде обещание Борисов

Борисов: Денят не е подобаващ за полемика и въпроси

" Нашата цел е да се влияе на държанието на всеки един лидер ", акцентира Маринов и уточни, че концепцията на центъра била на едно място да работят институциите, които имат отговорност към пътната инфраструктура и контролиране контрола по придвижването. Другата цел на центъра била да се получава бърза информация за настоящата пътна конюнктура на страната.

" Идеята е бързо да се получава информация и да има координирани дейности ", посочи вътрешният министър.

От своя страна основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов означи, че посредством горепосочения център по най-бързия метод биха могли да реагират всички виновни институции. Освен това посредством центъра можело да се обобщава информация, която тече 24 часа в денонощието до управлението на всички инстутици.
 Все още има заплаха за живота на детето, блъснато от кола на НСО
Все още има заплаха за живота на детето, блъснато от кола на НСО

Детето е пристигнало на 15-та минута след злополуката

С центъра може да се показа тъкмо каква е релната обстановка и в случай че може да се реагира по някакъв метод , контролните органи да подхващат ограничения. Разпоредено е на всички патрулни коли да бъдат с включени сигнални лампи.

Ивайло Иванов е разпоредил полицейска интервенция на територията на цялата страна от довечера . По време на полицейската интервенцията ще бъдат включени всички екипи и където има централизация на произшествия ще бъдат мобилизирани екипи от почиващите смени . В тъмната част на денонощието ще бъдат с включени сигнални лампи, с цел да могат да се виждат, изясни той. По думите му нямало по какъв начин на всяка една права да има служители на реда .

Министерство на вътрешните работи приканват водачите да бъдат толерантни и да съблюдават разпоредбите на пътя. Ще има засилено полицейско наличие по всички пътища на страната, включи се Младен Маринов в умозаключение.
 Подобрява се положението на момичето, блъснато от джип в столицата
Подобрява се положението на момичето, блъснато от джип в столицата

Няма заплаха за живота му, лекарите чакат да е на крайници до месец

На брифинга Ивайло Иванов също по този начин заяви, че е разпоредил на Министерство на вътрешните работи в Монтана да бъде осъществена инспекция на школата, провела образованието и подготовката на младежа , блъснал и умъртвил 87-годишен пешеходец в едноименния град.

Припомняме, през вчерашния ден 87-годишен пешеходец беше блъснат на тротоар в Монтана от кола, ръководена от 19-годишен лидер. Пешеходецът е умрял на място. Инцидентът е станал към 11 ч. в центъра на града.
 8-годишно дете пострада при злополука край Нови Искър Обновена
8-годишно дете пострада при злополука край Нови Искър

Детето е в болница
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР