Ангажиментите на кралските особи никога не свършват. Тъкмо се приберат

Ангажиментите на кралските особи никога не свършват. Тъкмо се приберат ...

Без пластмаса, дискретност: Принц Хари с изисквания към хотелите.


Ангажиментите на кралските особи никога не свършват. Тъкмо се приберат от една локация и след няколко дни трябва да излетят в друга посока. Времето за семейството е оскъдно, а често принцовете Уилям и Хари пътуват заедно със своите половинки в живота, за да използват всяка минута с тях.

Със сигурност условията на престолонаследниците не са малки, но малко хора разбират за тях. Хотелите са задължени да пазят пълна дискретност за своите гости, да не се снимат с тях и да не позволяват на другите посетители да ги притеснявт. Но близък приятел на принц Хари наскоро разкри едно от условията, които той иска от да се спазва.

За най-малкия син на принц Чарлз е много важно хотелът, в който е настанен, да не използва пластмасови продукти. Начо Фигуерас, който е доста близък с Хари и двамата са част от един и същи клуб по поло, наскоро сподели, че двамата са били заедно на почивка и принцът е помолил да не се изпозлва пластмаса.

"Хари каза, че сутринта си е получил кафето в пластмасова чаша, а след това дрехите му били доставени в пластмасово пликче от химическото чистене. Помоли човек от хотела повече да не използват пластмаса, когато го обслужват".

Вижте още по темата в Tialoto.bg
По публикацията работи: Дарена Найденова

Източник: dnes.bg