Anet A8 е 3D десктоп принтер с висока точност, подходящ

...
Anet A8 е 3D десктоп принтер с висока точност, подходящ
Коментари Харесай

Anet A8: триизмерен десктоп принтер за самостоятелни проекти

Anet A8 е 3D десктоп принтер с висока акуратност, подобаващ за DIY планове. Това е осъвременен вид на предходния модел и в този момент има нова функционалност за автоматизирано нивелиране. Оборудван е с първокласен LCD екран, 5 бутона за ръководство на работата, слот за SD карта памет и опция за независима офлайн работа. Използван е нов електрически мотор, който обезпечава бързата работа на устройството. Дънната платка е обновена и принтерът употребява по-малко сила.



3D принтерът Anet A8 работи с разнообразни консумативи, в това число влакна от ABS, PLA, HIPS, PP, найлон и други. Високите акуратност и скорост на работа го вършат съвършен за разпечатване на образователно съоръжение, 3D играчки и най-различно софтуерно съоръжение. Принтерът е доста подобаващ за начинаещите в тази област и може да разгърне с цялостна мощ тяхното въображение.
Габаритни размери на триизмерния принтер Anet A8: 220 х 220 х 240 ммСкорост на работа: от 10 до 120 мм в минутаДебелина на пласта: 0,1-0,3 ммТочност на щемпел: 0,12 ммРазмер на разпечатката: 50 х 45 х 40 смЗахранващо напрежение: 110 или 220 VМощност 240 WПиков ток: 20 А


Устройството е съвместимо с операционните системи Windows XP,  Windows 7,  Windows 8, Mac и Linux
Триизмерният принтер Anet A8 може да бъде закупен оттукЦена: 98,88 евро Цена на доставката: 3,99 евро (складът се намира в Германия)

Платено съобщение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР