Анестезиоложката доктор Поли Грънчарова от сериала Откраднат живот издирва с

...
Анестезиоложката доктор Поли Грънчарова от сериала Откраднат живот издирва с
Коментари Харесай

Гергана Стоянова дири раница със 100 лв с полиция

Анестезиоложката лекар Поли Грънчарова от сериала " Откраднат живот " търси с полиция забравена раница в тролей номер 9, ожали се самата актриса Гергана Стоянова , разбра HotArena .

Инцидентът е станал в събота следобяд, а чантата е била оставена на седалката зад водача на последната спирка на пазарчето в Борово. Тя прецизира, че раницата е на нейна другарка.

" Досега чакахме някой да я съобщи, само че уви. Подадохме тъжба с 6-о районно управление (на МВР) и доскоро се прибрахме. Утре ще видят камерите и ще стане ясно кой е видял раничката и е слязъл с нея от тролея. С портмонето и всичките й карти. Снимките на детето и умрялата й майка! Нотите от урока й! Ключовете от вкъщи й! Личната карта, шофьорската брошура... Някой (когото скоро ще забележим и публикуваме фотографията му) е взел раничката и предостатъчно се е отправил у дома, ликувайки, че е спечелил джакпота със стоте лв. от портмонето й. Бъди щастлива, мазна душичке! Пожелавам ти единствените пари, които спечелиш, да са стотинките на улицата, които хората са изпуснали по нехайство ", реди актрисата. 

Гергана Стоянова показа, че е преживявала същата тягост, по тази причина е приела толкоз персонално драмата на приятелката си. " Преди време майка ми водеше щерка ми в София след прекарана почивка в Бургас. Имаха доста багаж и единственото, което не помниха във влака, беше ученическата чанта с всички учебници и тетрадки, в които беше писала домашни. Беше писала доста, всеки ден, с цел да покаже на учителите какъв брой се е старала. Седмици наред чакахме някой да я съобщи ", споделя актрисата, предават от Телеграф. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР