Анелия се старае много в Като две капки вода, опитва

...
Анелия се старае много в Като две капки вода, опитва
Коментари Харесай

"Горката Анелия толкова зле игра, а знае, че не заслужава": Хейт заля Анелия, певицата с коментар

Анелия се старае доста в " Като две капки вода ", пробва се да избяха от типичните за нея извивки, само че е реалност, че ѝ е мъчно. Певицата сграбчи успеха в шоуто за фалшификати, само че не всички са удовлетворени от представянето ѝ.

Анелия имитира Дара и нейното шлагер парче " Thunder ", а в публиката беше самата тийн звезда. Дара сподели, че това е най-хубавата реплика на самата нея, а журито бе на същото мнение. Във Фейсбук обаче се разяри мощен антициклон с гръмотевици. Така де, разбирайте хейт мнения по адрес на Анелия и нейното показване в облика на Дара.

Виж още: Лукс за 38 хиляди евро с частни плаж и остров! Ето тук подвигат кавги девойките от " Ергенът "  

" Всички  повръщат повече от бременни довечера. Как може такива оценки. Руслан преби всички! Горката Анелия... толкоз зле игра и най-после сякаш удовлетворена, но изкуствено, тъй като знае че не заслужава... ", " Абсолютно незаслужена победа. Какво от това, че обликът бил надалеч от нея? На другите да не са им доста близки до тях облиците? Руслан и Сано бяха доста по-добри и заслужаваха някой от тях да завоюва. Всичките им облици бяха съвършено изиграни. Анелия пее с нейния си глас на съвсем всяка реплика ", пишат разярени потребителки, само че има и много почитатели, които пазят любимката си:

" Заслужено! Браво! Досега за мен най-силно наличие има Сано! Дано го виждат най-сетне! ", " Абсолютна заслужена победа. Да танцуваш по авансово направена хореография, до момента в който пееш ария в същата тоналност на оригинала е ИМИТАЦИЯ. И тя беше брилянтна. Промяната на тембъра не е наложителна ".

По-рано Анелия пък показа в изявление, че е наясно със своите артистични качества, които не могат да се съпоставят с тези на професионалните артисти в този сезон на Капките. 

" Истината е, че ми е мъчно да изляза от себе си, от моята кожа. Това е шоу повече за актьорска игра и точно това журито и хората правят оценка най-вече. Това на мен ми е най-трудно. Сред нас са най-хубавите артисти в България и аз колкото и да се приготвям... Но постоянно давам всичко от себе си и най-много виждам да се развличам ", сподели Анелия.

Виж още: Счупен нос, магия, опиати, ходжа... Сапунката сред Теди Александрова и Емрах продължава! 

Изображение: https://www.instagram.com/anelia_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР