Анелия предизвика същински бунт във фейсбук профила си. Десетки родители,

...
Анелия предизвика същински бунт във фейсбук профила си. Десетки родители,
Коментари Харесай

Потресени родители погнаха Анелия: Защо допусна дъщеря ти да издуе устни на 14 години?

Анелия провокира истински протест във фейсбук профила си. Десетки родители, а и младежи, сякаш нейни почитатели, показаха потреса си откакто пайнерката показа фотография на 14-годишната си щерка Ивон. Наследницата на певицата наподобява доста по-голяма. И освен поради мощния грим, до какъвто даже майка й рядко прибягва, а когато го прави, е поради фотосесия, вечерна театрална изява или фотоси на нов клип. Ивон, която е плод на любовта на Анелия с предприемача Коко Динев, е издула устните си, евентуално с хиалурон. Не й е за първи път, тъй като от много време феновете на майка й виждат метаморфозата й. Сега обаче устните на детето наподобяват съвсем като силиконовата миска Джулиана Гани. Разликата е, че Ивон няма навършени 15 години. Тази възраст ще доближи чак на 29 декември.

" Дете на 14 години?! Изглежда най-малко на 25. Силен грим, надути устни и изкуствени мигли. Направо ми е мъчително! " ; " Анелия, ти беше дълги години без никакви усъвършенствания, най-естествено красива. Защо си й разрешила да наподобява по този начин?! Нищо от този живот няма да я подмине, тъй като е красиво дете. Но на тези години е неприемливо да й разрешаваш да наподобява по този начин! " – това са единствено част от относително премерените и не злонамерени мнения към фотографията на Ивон.  Не единствено родителите, даже феновете на пайнерка, които са връстници на щерка й, показват възмущението си, че е позволила сходно нещо. Недоумяват по какъв начин и за какво фолкпевицата не се е намесила. А единствено до преди шест месеца, около промоцията на новия си албум, Анелия разясняваше въпроса, изтъквайки, че не вижда нищо неприятно щерка й да опитва с грим, откакто й е любопитно. И наблягаше, че има по-важни неща от това: 

" Това е метод на живот, който аз съм приела. Дъщеря ми към този момент и тя е привикнала с това. Естествено и обикновено е като дете на прочут родител да бъде доста по-обсъждана и гледана под лупа. За мен е по-важно да приказвам на доста по-сериозни тематики. Тя е в 8 клас, гледа в този момент всички трендове. В инстаграм има толкоз доста известни персони, гримират се и обикновено... Не единствено тя, а и всички нейни съученички на нейната възраст, се вълнуват от това. Не мога да лимитирам детето си, да й сътворявам някакво напрежение, поради това, че някой е решил да разяснява някаква фотография и да си приказва. Дъщеря ми си поставя някой път грим, тъй като й е забавно, и аз не мога да обезумявам детето си, поради това, че някой е решил да си напише нещо там под някоя фотография ", отвърна Анелия, представена от " Уикенд ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР