Анелия отново случи на любовник. Фолк певицата си е хванала

...
Анелия отново случи на любовник. Фолк певицата си е хванала
Коментари Харесай

Турски любовник обзаведе палата на Анелия в Драгалевци

Анелия още веднъж случи на ухажор. Фолк певицата си е хванала богат турчин, който й угажда за всяка волност. Тайнственият господин е малко над 45 години, просветен, учтив и с няколко милиона в банковите сметки. Именно той е обзавел първокласния дом на изпълнителката на „ Погледни ме в очите ”, научи HotArena.

Едва преди няколко месеца Анелия заживя в чисто нов дворец в софийския квартал „ Драгалевци ”. Певицата се е нанесла в къщата на рождения си ден – 1 юли, тъй като по този начин я посъветвала астроложката с която се допитала. Парцелът е платен още през 2014-а, а желанието на Анелия било да заживее в къщата през 2015 година За пакост градежът глътнал доста пари и фолк звездата останала на алено с финансите. Тя интензивно се впуснала в търсене на спонсор и след съвсем година го разкрила в лицето на състоятелен турчин. Именно той й оказал помощ с обзавеждането на дома, като купил по-голяма част от мебелите в него, с цел да ощастливи обичаната си. Според осведомени, за интериора били изхарчени над 300 000 лв..

Чалга дивата е измежду певиците, които ревниво пазят персоналния си живот. Пайнерката заобикаля да разяснява връзките си, само че неотдавна не се опасява от клюките и обявява, че сърцето й е заето. Тя изрично обаче отхвърля да разкрие самоличността на обичания си. Колежки на певицата разкриват, че от няколко години Анелия е интимна със състоятелен турчин, който й угаждал и я гледал като принцеса, написа " Уикенд ".

Именно той е задействал връзките и платил крупна сума за клипа към песента „ Дай ми още ”, който бе сниман в турския замък „ Чираган палас ”, чийто наем е 60 000 лева.  Именно скъпото видео и ария помогнаха на Анелия още веднъж да се върне в „ А ”-отбора на фолка, откъдето краткотрайно липсваше и не можеше да изкара мощна ария. 

Елегантната къща на певицата е на два етажа, с голям двор. В него има място за отмора, съвременен плувен басейн, както и доста зелени площи, където да тичат домашните й любимци. Просторна тераса води към градината, а певицата даже е осигурила обособен етаж за гостите си. Къщата е с високи тавани и огромни отворени площи.

За обзавеждането на палата си, изпълнителката на „ Генерал ” е заложила на актуалния и изчистен дизайн, както и на отворените пространства - кухня, столова и хол на обща повърхност. Легенди се носят за цената на парцела, който към днешна дата се прави оценка на към 5 милиона лв.. Комшии на една от най-знаковите изпълнителки на леката музика са известни персони от политиката и светския живот. В непосредственост до Анелия е палата на Иван Костов, както и ателието на скулптора и някогашен министър на културата Вежди Рашидов.

Анелия се слави като най-стиснатите във фолк сектора. Тя се бръкнала с пари само за имота, а за градежа непрестанно муфтела разнообразни любовници. В последна сметка напористата заралийка е постигнала своето и през днешния ден се шири в големия си дом.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР