Анелия не крие, че мечтае да създаде отново семейство, видя

...
Анелия не крие, че мечтае да създаде отново семейство, видя
Коментари Харесай

Анелия обяви очакванията си: Искам мъж, къща и бебе!

Анелия не крие, че мечтае да сътвори още веднъж семейство, видя HotArena .

Певицата показа любопитен пост в профила си в обществената мрежа. В който написа какво се чака да й се случи през идната 2020-та година. А точно - женитба, нова къща и бебе. " Изглежда се надява да й се случи, нека ", разясняват почитателите.

Нищо чудно през 2020 година в действителност да станем очевидци на нова женитба в поп фолка, още повече, че в последно време Анелия се старае извънредно да поддържа съвършената си форма. Тя е нон стоп във фитнеса, което най-вероятно се дължи на съществуването на нов мъж до нея. Тя обаче държи гаджетата си надалеч от медиите, тъй че едва ли ще го покаже обществено.

Но при всички положения е ясно, че мъжът, който ще й направи дете, би трябвало да дава отговор на две условия - да е млад и да е богат. Много богат! Каквито са били всичките й предходни гаджета. 

Тя дълго време беше обвързана с министерския наследник Калоян Арсенов , както и с богаташкия правоприемник Мартин Данона. И двамата не спираха да я глезят, само че по този начин и не я заведоха пред олтара, нито пък се престрашиха да й създадат бебе. 

Тя към този момент има един брак зад тила си, с Коко Динев, от който има и щерка Ивон.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР