Анелия, която днес има рожден ден, празнува още от първите

...
Анелия, която днес има рожден ден, празнува още от първите
Коментари Харесай

Анелия черпи днес

 Анелия, която през днешния ден има рожден ден, чества още от първите минути на 1 юли своя персонален празник. Певицата става на 38 години.

С красива заря я изненада единствената й щерка Ивон Динева в среднощ. Фойерверките обсипаха небето над баровската къща на изпълнителката в полите на Витоша и тя не спря да им се радва с крясъци и възклицания. Сред колежките, които незабавно й пожелаха здраве и креативен триумфи, първи се регистрираха Преслава и Гергана.

От клипчето, което Анелия сподели в Инстаграм, не излиза наяве дали двете дами се радват и на мъжка компания, само че по принцип Анелия не разяснява връзките си. Със сигурност празненствата ще продължат и тази нощ, тъй че не e изключено тя да повдигне завесата над тази загадка, написа " Хотнюз ". Анелия е родена на 1 юли 1982 година в Стара Загора, в фамилията на Светла и Георги Атанасови. В рода на Анелия по майчина линия има музиканти, а дядовците ѝ са гайдари и тамбуристи.

Кръстена е на дядо си по бащина линия, Атанас. Майка ѝ пее в група до 35-годишна. Анелия стартира да взима уроци по пиано още в детската градина. Когато е във 2-ри клас, по самодейност на нейна учителка по пеене в началното учебно заведение Славка Иванова е образувано триото " Гласовити тракийчета “, в което вземат участие Анелия и още две нейни съученички.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР